BackBone to Business is onderdeel van BackBone. Met dit platform biedt BackBone voorstellingen speciaal ingericht naar uw wensen. Geef uw bedrijfsfeest, opening, award show, pers event of speciale gelegenheid een culturele touch met deze energieke, rauwe en verrassende voorstellingen.

Alida Dors | BackBone wilt de hiphop dans in Nederland en daar buiten verder ontwikkelen. Hiphop wordt gelinkt aan het begrip jongerencultuur, maar gaat in feiten veel verder en dieper dan dat. De stroming is altijd in ontwikkeling en heeft een open houding jegens andere kunstdisciplines. Alida Dors | BackBone draagt deze kernwaarden uit door het hiphop dansvocabulaire te verdiepen, de hiphop dans te linken aan andere kunst- en dansdisciplines en het bereik van deze dansvorm niet alleen te verbreden naar andere podia en publiek, maar ook naar de publieke ruimte; daar waar de hiphop vandaan komt. BackBone to Business is voortgekomen uit deze gedachten. 

De voorstellingen geven ieder voor zich hun eigen bijzondere culturele touch aan uw bedrijfsfeest, opening, award show, pers event of speciale gelegenheid. Jong en oud wordt door de voorstellingen opgeroepen tot (zelf)reflectie en zijn een uitnodiging om op een andere manier het gesprek met elkaar aan te gaan. BackBone raakt, verbindt en verrast uw gasten op een originele manier. 
 

Contact

BackBone to Business is onderdeel van BackBone. Met dit platform biedt BackBone u shows speciaal ingericht naar uw wensen. Geef uw bedrijfsfeest, opening, award show, pers event of speciale gelegenheid een culturele touch met onze energieke, rauwe en verrassende shows.  

Voor meer informatie en boekingen neemt u contact op met Ayra Kip.
E: ayra@backboneconnects.nl
T: 06 293 940 41